Snagov Mansion


ID oferta:128
Tip:Vanzare
Tipul de proprietate:Casa/ Vila
Adresa: Romania, Upper North Side, Snagov, Vladiceasca
Pret:800.000 EUR Vanzare
Descriere:

Amplasata intr-un piesaj idilic, marginita de intinsa padure Vladiceasca, aceasta superba proprietate cu o suprafata de 3500 mp curte proprie abunda de vegetatie matura printre care arbusti de transafiri, artari japonezi, calini, glicina, salcii si mesteceni, este acum disponibila spre achizitie, viitorului proprietar.

Este situata intr-un mini complex rezidential de tip gated comunity in suprafata totala de 8000 mp teren, cu livada de pomi fructiferi de 2000 mp, gradina cu gazon pentru zona de piknic sau fotbal pe iarba, propriul teren de tenis si zona de promenada cu alei pietnole amenajate cu dale.

Mobilierul, care ofera un design clasic aparte vilei este lucrat manual din lemn de Tec si importat din Thailanda

Placajele din living si zona de parter sunt compuse din lastre mari de granit calitate superioara si parchet din lemn triplustratificat iar etajul este placat cu lemn masiv de bambus

Constructia de 500mp a casei este realizata din bca de 30cm grosime si termoizolatie exterioara de 10cm polistiren iar la interior toti peretii din bca sunt placati cu rigips.
Garajul este constructie separata de vila, in suprafata de 68mp, pentru 2 masini

Alimentarea cu apa se face prin forajul propriu de la o adancime de 100m iar deversarea este asigurata de o statie proprie de epurare.
Tamplaria este geam tripan triplu reflexiv, semineu electric artizanal

Sistem de alarma interior/exterior cu camere de supraveghere

Piscina interioara cu acces din casa este de dimensiune 12,8x2,8 cu zona amenajata pentru relaxare si sezlonguri, poate fi folosita de primavara devreme pana toamna tarziu si are iesire pe terasa superb inconjurata de vegetatie.

In pretul casei se ofera si Barca noua de 6 persoane, motor Yamaha 115CP cu loc inchiriat de acostament/ponton pe lacul Snagov

Va astept cu drag la vizionare
Kathy

Numar camere:6
Suprafata totala:600 m2
Telefon:Numar de telefon
Suprafata Utila:500 mp


Nu există încă comentarii

Informatii generale
  • Romania, Upper North Side, Snagov
    • Suprafata totala: 600 m2
    • Casa/ vila, 6 camere
  • Vanzare800.000 EUR
Oferta a fost postată de
Kathy

Este oferta ta?

Ați dori să? vanzare  mai repede?

aplicați servicii cu plată